HARTCOACHING

Op naar meer veerkracht in je leven

Over Ons

Koenraad Van Reeth

Ik ben kinesitherapeut van opleiding en heb als therapeut steeds blijven zoeken naar de ‘missing link’, het waarom van een klacht in tijd en ruimte. In die dertigjarige zoektocht ben ik voetreflexoloog, relaxatietherapeut, osteopaat en coach geworden en voeding is een van mijn stokpaardjes. Mijn nieuwsgierigheid leidde me naar de invloed van de psyche op het gedrag van de mens en daarbij ook zijn klachten.

In 2004 ben ik in die zoektocht ook mezelf tegengekomen. Plotseling werd ik geconfronteerd met een acute vorm van faalangst, en dit bracht me bij EFT of Emotional Freedom Techniques. Op een moment dat ik mijn zoektocht voor bekeken hield kwam EFT op mijn pad. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk en Veronique, mijn vrouw werd ook besmet door het EFT-virus. 
Een EFT-Academy werd opgericht om al die kennis naar buiten te brengen. Honderden mensen leerde de EFT-techniek.

Onderweg in 2010 schreven we het eerste Nederlandstalige EFT-boek, “Bevrijd Jezelf, met EFT naar meer evenwicht in je leven”. 

Gelijklopend met EFT ontdekten we ook Hartcoherentie. Het werd een geweldige combinatie met EFT.

In 2016 ontdekten we OCP-coaching dat het plaatje compleet maakte.

Deze combinatie geeft ons krachtige tools, die  bij heel wat mensen meer rust, ruimte en vrijheid brengt. 

De focus werd meer gelegd op het psycho-emotionele component, en wat het met de mens doet. Dit resulteerde in deze praktijk.

Coachend vanuit het hart :
                                                    HARTCOACHING.

 

Veronique  Schelfaut