HARTCOACHING

Op naar meer veerkracht in je leven

Individueel

Het 4-stappenplan

De training wordt stelselmatig opgebouwd. Er wordt van je verwacht actief deel te nemen aan de training. Deze deelname vraagt weinig van je dagdagelijkse tijd maar wel aandacht en discipline voor de beoefening van hartcoherentie. Daarom is coaching zo belangrijk.

Het traject bestaat minimum uit 4 sessies en duurt minimaal 8 weken.

· Sessie 1 (1,5 u) : Het zenuwstelsel: Hoe werkt het? Stress: Wat doet het met je? Wat is de invloed van ademhaling? Hoe kun je “onthaasten”?

· Sessie 2 (1 u) Hoe breng je jezelf in balans? Wat is hartcoherentie en de functie van het hart? Hoe kun je thuis zelfstandig meten of het zenuwstelsel in balans is?

· Sessie 3 (1 u) Wat is de rol van hormonen en wat is de invloed van emoties? Hoe kun je een betere emotionele beheersing bekomen en veerkracht opbouwen?

· Sessie 4 (1 u) Hartcoherentie in je dagdagelijkse leven: tips en tricks bij acute en toekomstige stress, conflicten, faalangst,…. Werken aan een emotionele huishouding.

Na elke sessie ontvang je een email met nodige info.

Tussen elke sessie is er een periode van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van jouw vorderingen tijdens de training kan er een 5de sessie toegevoegd worden.

Alle sessies kunnen ook in groep gebracht worden mits voldoende belangstelling.


Tarieven:

1e sessie (duur 1,5 u) : € 80

Andere sessies (duur 1 u) : € 60

In groep: € 30 per sessie